За нас

Кои сме ние?

Ние сме амбициозен и усърден екип, вдъхновен от красотата и силата на природата. Искаме да докажем, че натуралните козметични продукти притежават качества от световна класа, затова инвестирахме всичките си усилия и страст в създаването на 4Derma – козметична марка за висококачествена натурална грижа за кожата.
Нашите мъжки козметични продукти не само подобряват външния вид, но и подхранват кожата в дълбочина, като поддържат нейната естествена жизненост и хидратация и повишават нейната естествена бариера.
  
Защо да изберете 4Derma?
  • Научни постижения: Нашите продукти са разработени от екип от международно признати козметични технолози и дерматолози, съчетавайки най-добрите практики от научните постижения и даровете на природата.
  • Първокласни съставки: Ние използваме едни от най-добрите и най-ефективни съставки в световен мащаб, като проучваме в детайл всяка една от тях, защото имаме за цел да постигнем изключителни резултати с всеки един продукт от нашето портфолио.
Нашата мисия:
Да насърчим мъжете да се грижат за себе си и да им помогнем да повишат своята увереност, като им предложим първокласни решения, насочени към грижата за кожата.
  
It has never been easier to release your confidence.